e-2750 hulladékszállítóra szerelhető mérleg

A LOADRITE E2750 mérőrendszerek pontos és megbízható mérlegelést tesznek lehetővé minden emelőkosár felemelt tartállyal. Telepíthető a legtöbb márkára és modellre, könnyen használható és karbantartható.

Az E2750 a tartály bruttó súlyát méri, amikor felemelik a targoncára, és a tartókonzolon ül. A bin súly és más információk nyomtathatóak címke formájában az opcionális LOADRITE nyomtató segítségével, amelyet elektronikus úton elküldhetnek egy külön fedélzeti számítógépbe, vagy továbbítják a központi irodába.

„Megbízható súlymérő szakember”

A LOADRITE az Ausztrália és Új-Zéland összes vezető hulladékgazdálkodási vállalatának hulladéktároló mérlegének preferált szállítója. A horgos tehergépkocsi-méretarány jelenleg csak Ausztráliában és Új-Zélandon áll rendelkezésre, kérjük, forduljon hozzánk közvetlenül, ha az Ön alkalmazásán kívül esik a régió.

Jellemzők

N

Az egyes tárolóedények súlyának ismeretében, amikor összegyűjtik őket, elkerülik a túlzott súlyokról való vitát egy későbbi időpontban.

N

A pontos mérés biztosítja, hogy a teherautók a megfelelő értékre kerüljenek, elkerülve a drága túlterhelési bírságokat.

N

A targonca súlyának megtartása a legális kapacitással csökkenti a karbantartási költségeket

N

A horog, a hátsó és az elülső emelő súlymérő rendszer ugyanazt a felhasználói felületet használja, ami a teherautók közötti zavartalan váltást teszi lehetővé.

Technológia

Az E2750 horgos felvonóskála hat nehéz tehergépkocsit helyez el a tartókonzolok alatt a horgos emelőkeret tetején. Mérik a súlyt, mielőtt a tartályt a tartályt rögzítenék a teherautóval. Az üzemeltetőnek lehetősége van arra is, hogy az egyes tartályok tára súlyait be tudja növelni, hogy minden emelőkosárhoz nettó súlyt kapjon.

Nincs túlterhelés

A szabályozási környezet is, ahol a közbiztonság és a felelősségvállalás kérdései a túlterhelési szabályok érvényesítésének irányába mutatnak. A targonca teherbíró képességének fenntartása a karbantartási költségek minimalizálását is segíti. Ha ismeri a súlyt, amikor egy tartályt felemelnek, az későbbiekben az ügyféllel folytatott vitákat elkerülheti a tartály túlzott súlyának további költségei miatt.

Egyszerű felhasználói felület a könnyebb működés érdekében

A LOADRITE teherautó-visszautasító mérleg könnyen érthető, könnyen használható és a legtöbb fedélzeti számítógéphez csatlakoztatható. A LOADRITE képernyőkijelző nincs kitöltve, és szükség esetén csak az üzemeltető számára közvetíti a vonatkozó információkat. Ez lehetővé teszi az üzemeltető számára, hogy a felesleges zavarás nélkül összpontosítson a legjobban: megtagadja a gyűjtést. A horog, a hátsó és az elülső tehergépkocsi mérlegek ugyanazt a felhasználói felületet használják. Ez az előny csökkenti annak szükségességét, hogy az E2750-et használók számára a tehergépjárműveket üzemeltető szakemberek képzésére van szükség.

Árajánlathoz vegye fel velünk a kapcsolatot

Részletesebb információt is kérhet a termékről, esetleg további képeket. A lehető leghatékonyabb együttműködés érdekében írjon nekünk üzenetet.

Küldjön üzenetet

Kapcsolat

Értékesítés:

Rónay László

+36 70/597 1484 

sales@digitas.hu

Info: +36 23/951-852

info@digitas.hu

Címünk

2072, Zsámbék,
Etyeki utca 25.

Vegye fel velünk a kapcsolatot