építőipar

Szeretné jobban irányítani a földmunkákat és bontási feladatokat?

A KOTRÓMÉRLEGEK, SZALAGMÉRLEGEK és HOMLOKRAKODÓMÉRLEGEK méréseivel és jelentéseivel Ön figyelheti és sokkal pontosabban irányíthatja az ilyen típusú munkáit.

Teherautói a megengedett össztömegig vannak rakodva, vagy pénzt pazarol a részben megrakott autók miatt?

Nehéz optimalizálni a rakodást a változó anyagsűrűség és változó anyagnedvesség miatt. A FEDÉLZETI MÉRLEGEK segítségével megszüntethető a saccolás, pontosan rakhatók az autók a megengedett maximális össztömegükig.

Ön hogyan határozza meg a munka vállalási költségét?

A pályáztatott földmunkák kiírásai általában kalkulált térfogat és sűrűségadatokat tartalmaznak. A FEDÉLZETI MÉRLEGEK segítségével Ön nyomon követheti , hogy a valóságban elszállított anyagmennyiség mennyiben tér el a számított mennyiségtől. Ez segítséget nyújt a jövőbeli munkák vállalásánál, hogy meghatározza egy munka jövedelmezőségét. Segítségével könnyen számíthatók a munka költségei.

Alvállalkozóval dolgoztat?

Győződjön meg róla, hogy a munkálatok az igényeinek megfelelően alakulnak! A FEDÉLZETI MÉRLEGEKadatai anyagkezelési és termelékenységi szoftverbe integrálva olyan fontos információkat szolgáltatnak mint pl. :műszakok tényleges kezdése/vége,teljes mozgatott anyagmennyiség,mozgatott tonna mennyiség óránkénti bontásban, teherautó szerint vagy akár  teherautó ciklusidő.

Helyszíni kőtörés?

A LOADRITE C-WEIGH SZALAGMÉRLEG ideális megoldás a mobil kőtöréshez.

Kísérje figyelemmel a teljes törési mennyiséget, a kezdés és befejezés időpontját,az üresen futás idejét,és más termelékenységi változókat! Használata pontosságot és megfelelő adatszolgáltatást nyújt vállalkozása eredményességéhez.

Kapcsolat

Értékesítés:

Rónay László

+36 70/597 1484 

sales@digitas.hu

Info: +36 23/951-852

info@digitas.hu

Címünk

2072, Zsámbék,
Etyeki utca 25.

Vegye fel velünk a kapcsolatot