L-2180 rakodómérleg

A Loadrite 2180 a rakodómérlegek azon generációja, mely ötvözi az egyedülálló pontosságot a könnyű kezelhetőséggel, valószínűsíthetően Magyarországon a legelterjedtebb rakodómérleg.  A FACTTM mérési technológiának köszönhetően a Loadrite 2180 kanálmérleg pontosságban a versenytársak előtt jár.

A széleskörű tetszőlegesen alakítható adatmezők (ügyfél, teherautó, rakodási helyszín..stb) segítenek a a rakodási folyamat és a termelés nyomon követésében. Jelentések készíthetők nyomtatott vagy elektronikus formában.

 A mérési eredmények automatikusan összegződnek, majd a rakodás végén egyetlen gombnyomásra kitörölhető az összesítés, amiről mérlegjegy is nyomtatható.

Jellemzők

N

Megnövelt adatbázis kapacitás

N

0,5%-os pontosság

N

Nagyfelbontású grafikus kijelző

N

Olajhőmérséklet kompenzáció

N

3 év garancia

N

MKEH hitelesíthető

Egyszerűfelhasználói felület a könnyebb működés érdekében, a LOADRITE termékek könnyen érthetők és könnyen kezelhetők.

A LOADRITE képernyő kijelzője nem túlzsúfolt. Lehetővé teszi az gépkezelő számára, hogy a felesleges zavaró tényezők nélkül, a lehető legjobban összpontosítson teherautók rakodására.

Kiemelkedő mérési technológia a nagyobb pontosság érdekében

A LOADRITE gémérzékelője folyamatosan figyeli a teljes emelési tartományt, lehetővé téve több mérési pontot. A többpontos mérés lehetővé teszi a átlagolást, vagy akár a mérés leállítását, ha a külső tényezők pontatlan mérést eredményeznének. 

Megbízható súlymérő szakember

1979 óta a LOADRITE mérlegek világszerte elismert szerepet töltenek be a rakodómérlegek terén. A  termékminőség, a kiváló szolgáltatás és támogatásnak köszönhetően a nagyüzemek jelentős hányada a  LOADRITE mérlegkörnyezetén alapulnak. 

Aktív kibillentés a teherautók maximális kihasználtsága érdekében

Az Active Tip Off funkció lehetővé teszi a gépkezelő számára, hogy kanálban lévő anyag súlyát statikus módon határozza meg, így pontosan kibillenthető belőle a rakodás maximalizálásához igényelt mennyiség.

Ügyfélközpontú megoldás, nem csak gépközpontú

Az InsightHQ (webalapú) és a Material Management System (PC) jelentési platformok kifejezetten a rakodási és termelési műveletekhez vannak tervezve. A LOADRITE mérlegekkel nyomon követheti a raktárkészlet-szinteket és a rakodási feladatokat (pl. Készletezés és rakodás adatmezők használata esetén). A LOADRITE jelentések a kőbánya műveletek legfontosabb mutatóival – a osztályozásról és a rakodásról – segítik a vezetőket, hogy optimalizálják termelésüket, és az anyagkiadást.

Árajánlathoz vegye fel velünk a kapcsolatot

Részletesebb információt is kérhet a termékről, esetleg további képeket. A lehető leghatékonyabb együttműködés érdekében írjon nekünk üzenetet.

Küldjön üzenetet

Kapcsolat

Értékesítés:

Rónay László

+36 70/597 1484 

sales@digitas.hu

Info: +36 23/951-852

info@digitas.hu

Címünk

2072, Zsámbék,
Etyeki utca 25.

Vegye fel velünk a kapcsolatot