Mezőgazdaság

A gazdaságok, farmok  világszerte sikerességre törekednek. A fedélzeti mérleg lehetővé teszi számukra, hogy gazdálkodásukból az egyik ismeretlen tényezőt kiiktassák.

Bármire is fektesse a hangsúlyt a gazdaság, legyen az állattenyésztés, növénytermesztés, a pontos mérés a jövedelmezőség alapja.

A FEDÉLZETI MÉRLEGEK segítségével a gazdálkodók képesek mérni az ömlesztett áruk, takarmányok,és egyéb termékek tömegét homlokrakodó, teleszkópos rakodó vagy akár egy szimpla traktor segítségével.

Megakadályozza az állattartásban a túl- illetve alultáplálást , lehetővé teszi a termékek leghatékonyabb felhasználását  és segít a készletek meghatározásában. Segíti a gazdálkodás átláthatóságát, növeli a hatékonyságot és a profitot.

a SZALAGMÉRLEGEK segítségével pontosan mérhető a be-, vagy kitárolt anyag mennyisége, ezáltal segítve a pontos készletnyilvántartást.

Ha rendelkezik termény szárítóval, akkor nagy segítségére lehet a DRYMASTER nedvességmérő rendszer, melynek segítségével monitorozhatja és vezérelheti a szárítás folyamatát, időt és energiát spórolva ezzel.

Kapcsolat

Értékesítés:

Rónay László

+36 70/597 1484 

sales@digitas.hu

Info: +36 23/951-852

info@digitas.hu

Címünk

2072, Zsámbék,
Etyeki utca 25.

Vegye fel velünk a kapcsolatot