sprint rakodómérleg

A LOADRITE ™ Sprint ™ intelligens üzleti befektetés, amely alapvető mérést nyújt a kompakt gépekhez, traktor-rakodókhoz és targoncákhoz. Az egyszerű hat gombos felülettel a Sprint ideális azok számára, akik sietnek pénzt megtakarítani.

A LOADRITE Sprint pontos mérlegelésével segít biztonságosan és pontosan rakodni olyan műveletek során, amelyek nem igényelnek adatkezelést.

A járművek túlterhelésének veszélye minimális, így kiküszöböli a kiadott többlet termékeket (köbméteres anyagkiadás), a bírságokat és a túlterhelés miatti mechanikai terhelést (kisteherautók rakodása).

Az építőanyag telepeken és a raktár üzemeltetésénél, a megfelelő anyagmennyiség gyors kezelésével időt és pénzt takarít meg.

A kisebb gépekkel összhangban a Sprint négy külön munkaeszközt támogat, amelyek lehetővé teszik a különböző méretű előkalibrált eszközök, például kanalak és villák mérését.

Jellemzők

N

Fejlett mérési technológia

N

1-1,5%-os pontosság

N

Egyszerű kezelés

N

Opcionális nyomtató

N

Nagyfelbontású grafikus kijelző

Árajánlathoz vegye fel velünk a kapcsolatot

Részletesebb információt is kérhet a termékről, esetleg további képeket. A lehető leghatékonyabb együttműködés érdekében írjon nekünk üzenetet.

Küldjön üzenetet

Kapcsolat

Értékesítés:

Rónay László

+36 70/597 1484 

sales@digitas.hu

Info: +36 23/951-852

info@digitas.hu

Címünk

2072, Zsámbék,
Etyeki utca 25.

Vegye fel velünk a kapcsolatot