Szállítmányozás

Szállítás során az egyik legfontosabb paraméter a rakomány tömege.

Ennek meghatározásában lehetnek segítségére a RAKODÓMÉRLEGEK, amellyel már a felrakás pillanatában mérhet, elkerülheti a túlrakást és mindig az optimális össztömeggel szállíthatja rakományait. A mérlegek összekapcsolhatók nyomtatóval, vagy a mérési adatok adatbázisba rögzíthetők az INSIGHT HQ segítségével.

A TEHERAUTÓMÉRLEGEK használatával a teherautók össztömegét és a tengelyek terhelését mérheti a fülkében elhelyezett kijelző segítségével. Ez nagy segítséget jelent olyan esetekben, ahol a felrakási helyen nincs vagy csak nagyon messze van mérlegelési lehetőség. Ha több pótkocsival rendelkezik és ezeket cserélgeti a vontatók között, akkor a App-weigh tengelyterhelés mérő lehet segítségére a pontos mérésben, mert képes kezelni a pótkocsik cseréjét.

Ott ahol a járművek megrakása szállítószalaggal történik, ott a SZALAGMÉRLEGEK használatával megvalósítható a pontos és gyors rakodás. Ezek a mérlegek is integrálhatók az anyag kezelési rendszerbe, melynek segítségével naprakész jelentések készíthetők.

Kapcsolat

Értékesítés:

Rónay László

+36 70/597 1484 

sales@digitas.hu

Info: +36 23/951-852

info@digitas.hu

Címünk

2072, Zsámbék,
Etyeki utca 25.

Vegye fel velünk a kapcsolatot