X-2650 kotrómérleg

A termelékenység javítása a világ legnagyobb kotrógépein

A LOADRITE ™ X2650 ™ rendszer a fedélzeti mérlegek LOADRITE családjának legújabb tagja, kiterjesztve a mérési lehetőséget akár a 800 tonnás kotrógépekre is.

Ez a leghatékonyabb eszköz a nagyméretű hidraulikus kotrógépek számára az fali termelékenységének javítása érdekében, amellyel vontató-vontató hasznos információt szolgáltatnak a teherautók teherbírásának optimalizálásához.

A LOADRITE X2650 pontosabb és időszerűbb, mint a teherautó mérlegek, így a lehető legnagyobb pontosságú mérlegelés +/- 3% -os pontosságot biztosít a kotrójánál.

Növelje a termelékenységet és növelje a nyereséget azáltal, hogy megszünteti az alul vagy túlrakodást, és a vontatójármű megfordul. Az X2650-nel biztosíthatja, hogy a hasznos terhelések a célponton vannak, és a gyártási szintek elegendőek a bánya becsléseinek életben tartásához.

Jellemzők

Jelentés

Kövesse nyomon óránkénti tonnáit, a ciklusidőket és az összes kotrógépet és teherautót. A könnyű jelentéskészítés révén pontosan tudja, hogy a vállalat hogyan működik. A LOADRITE anyagmenedzsment-rendszer (MMS) a mobilkészülékekről származó adatokat irányítja a vállalat üzleti igényeinek megfelelően kialakított irányítási információkkal.

Kotrómérlegek vs teherautó mérlegek

A teherfelvevő mérési rendszerek hasznosak, de csak akkor nyújtanak megfelelő információt, ha a teherautó elhagyta a terhelési helyet. Ha a targonca túlterhelt, akkor a targonca lassulhat, és csökkentheti a ciklusidőt. Hasonlóképpen, ha a targonca alulterhelt, akkor elveszítette a lehető legnagyobb terhelést. Az X2650-nel biztosíthatja, hogy a hasznos terhelések a célponton vannak, és a gyártási szintek elegendőek a bánya becsléseinek életben tartásához.

Lejtéskompenzáció

A kifejezetten a hidraulikus kotrógépekhez kifejlesztett és kifejlesztett LOADRITE X2650 kotróhálók a meredekség-kompenzációs technológiát alkalmazzák, hogy pontos mérést biztosítsanak az igényes üzemi körülmények széles skáláján.

Állítható mérési zónák

Konfigurálja a kotrógépet, hogy pontosan mérje a különböző szintek, például padok betöltése során. Dinamikus hasznos teher mérési rendszer a vödör-vödör optimalizálásához a betöltési folyamat.

Árajánlathoz vegye fel velünk a kapcsolatot

Részletesebb információt is kérhet a termékről, esetleg további képeket. A lehető leghatékonyabb együttműködés érdekében írjon nekünk üzenetet.

Küldjön üzenetet

Hasonló termékek

Kapcsolat

Értékesítés:

Rónay László

+36 70/597 1484 

sales@digitas.hu

Info: +36 23/951-852

info@digitas.hu

Címünk

2072, Zsámbék,
Etyeki utca 25.

Vegye fel velünk a kapcsolatot