Bányászat

A bányaművelés során számos ponton célszerű vagy szükséges mérni a kitermelt anyagmennyiséget.

Ilyen lehet például amikor az anyag a bánya területéről egy szalagon érkezik a feldolgozó egységekig. Ebben az esetben a LOADRITE C-WEIGH SZALAGMÉRLEG használatával mérhető a szalagon lévő anyagmennyiség, a napi teljesítmény.

A RAKODÓMÉRLEGEK a teherautók, rosták rakodásakor lehet hasznos eszköz. Segítségükkel gyorsan és pontosan végezheti el a rakodási feladatokat, anélkül, hogy a rakodógéppel meg kellene állni a mérések miatt. Kínálatunkban minden igényre találhat megoldást, egy egyszerű mérlegtől az adatkezelési funkciókkal rendelkezőkig.

Ott ahol a kitermelés után az anyagot a kotró rakja autóra, ott a LOADRITE X-WEIGH kotrómérleg kiváló eszköz a pontos rakodáshoz. A Loadrite X-Weigh fedélzeti mérleg szenzorjai segítségével pontosan mér egyenetlen felületen is, karpozíció és emelési sebességre való tekintet nélkül. A mérési magasságot szabadon megválasztható a munkavégzésnek megfelelően. Ez jól használható például terepszint alatti rakodásnál.

Minden Loadrite mérleghez csatlakoztatható NYOMTATÓ, mellyel a mérlegjegyeket és statisztikákat nyomtathatja ki. Az INSIGHT HQ segítségével minden mérési adat egy adatbázisba kerül. Ebből az adatbázisból naprakész információk nyerhetőek a kitermelésről vagy rakodásokról.

Kapcsolat

Értékesítés:

Rónay László

+36 70/597 1484 

sales@digitas.hu

Info: +36 23/951-852

info@digitas.hu

Címünk

2072, Zsámbék,
Etyeki utca 25.

Vegye fel velünk a kapcsolatot