H-2250 DÖMPER MONITOR

A szállítójármű-ciklusok számlálása és rögzítése unalmas és gyakran hibát eredményező gyakorlat, amelyet kevés gépkezelő élvez. A flottakezelők üdvözlik azokat a lépéseket , amelyek eltávolítják a sofőröktől a felesleges munkaterhelést, és lehetővé teszik számukra, hogy a biztonságos és produktív anyagmozgatásra koncentráljanak. Az adatbeviteli operátorok számára a papíralapú adatlapok értelmezése és összehangolása összetett és frusztráló tevékenység lehet. Így az új LOADRITE H2250 dömper monitor a Trimble-től örömmel fogadja ezeket a problémákat.

A H2250 használatával az összes teherautó-termelékenység adat automatizált, így időt és frusztrációt takaríthat meg a rakodólapok kiiktatásával, pontos és grafikus elektronikus jelentésekben bemutatott termelési adatokkal helyettesítheti azokat.

A H2250 közel valós idejű jelentést nyújt a szállítójármű munkájáról és a szállítási folyamat figyeléséről, növeli a termelést és csökkenti a költségeket.

Jellemzők

Automatikus terhelés számlálás

3%-os pontosság

Közel valós idejű termelési jelentés

Ciklusidő analízis

Helyalapú anyagkövetés

Z

A teherautó sebességének ellenőrzése

Empower szereplők

A H2250-es adatok felhasználásával a flotta menedzserek képesek arra,hogy optimalizálják a rakodási és szállítási ciklusidőt. A fülke mérési és automatizálási eszköze segít a vezetők és a rakodógépkezelők közötti interakció minimalizálásában, elkerülendő a papír alapú rakodásszámlálást a dömper sofőrökkel.

A valós idejű adat- és elemzési eszközöket gyakran a személyzet pihenő helyiségeiben vagy a kőbánya-irodában képernyőn helyezik el, hogy világos visszacsatolási eszközöket biztosítsanak annak érdekében, hogy maximalizálják a szállítóflotta kihasználtságát és költségtakarékossági folyamatfejlesztéseket hajtsanak végre.

Termelékenységi jelentés

A számláló lapok és a termelési becslések H2250-re cserélése pontos termelési adatokat szolgáltat. Mivel a rendszer pontos grafikonokat hoz létre, könnyen érthetőek, könnyen megoszthatók a dolgozókkal a tudatosság növelése érdekében. Ezek a jelentések kiemelik az anyagmozgás kérdéses részeit, beleértve a rossz közúti útépítést és a nem hatékony termékmozgatást.

Hozzon informált döntéseket

A megfelelő adatok a műszak alatt, a számítógépen vagy a mobileszközön segítenek a vezetőknek megalapozott döntéseket hozni a szállítójármű-folyamat fejlesztéseiről. A vezetők és az üzemeltetők csökkenthetik a szállítási költségeket a hasznos teher optimalizálásával, a ciklusidők és a készenléti idő csökkentésével, valamint a járművek biztonságos üzemeltetésének támogatásával.

Ciklusidő jelentés

A teljes szállítójármű-ciklus mérésével és láthatóságával a vezetők gyorsan felderíthetik a jármű tevékenységét, a rakodási időt, a szállítási időt és a várakozási időt. A H2250-es jelentések segítenek feltüntetni a gépek elérhetőségét, és lehetővé teszik a flottakezelők számára, hogy olyan fejlesztéseket hajtsanak végre, amelyek növelik a termelést egy műszak során.

Gyorshajtás

A H2250-et használó ügyfelektől érkező visszajelzések drámai csökkenést mutatnak a gyorshajtások számát tekintve. Használatával a gyorshajtások már néhány hét múlva szinte nullára csökkentek. Miután a gyorshajtási jelentések  bemutatásra kerültek a szünetben, a sofőrök vezetési kultúrája az önellenőrzés magatartása felé változott, mivel látták, hogy ezek a gyorshajtások milyen hatással vannak a teljes ciklusidőre.

Telefon

Értékesítés:
Rónay László
+36 70/597 1484

Info:
+36 23/951-852

Címünk

2072, Zsámbék,
Etyeki utca 25.

Email

Értékesítés:
[email protected]

Info:
[email protected]

Vegye fel velünk a kapcsolatot!