E2750 hátsó emelésű hulladékszállító autókra szerelhető mérleg

A pontos mérés pontos számlázást jelent.
A Loadrite E2750 mérőrendszer pontos és megbízható mérést tesz lehetővé minden, a hátsó emelésű hulladékszállító járművel kiürített kuka esetén. A legtöbb márkára és modellre telepíthető, könnyen használható és karbantartható. Az E2750 automatikusan méri a kuka nettó tömegét, amint kiürül. A kuka tömege és egyéb információk elektronikusan elküldhetők egy külön fedélzeti számítógépre vagy útvonalkezelő rendszerre, továbbíthatók az InsightHQ felhő alapú adatkezelő eszközére, vagy kinyomtathatók a fülkében az opcionális Loadrite nyomtató segítségével.

Növelje a nyereséget azáltal, hogy a konténer töltését a költségekhez igazítja, és megszünteti a túlterhelési bírságot!

Jellemzők

Egyszerű felhasználói felület a könnyebb működés érdekében

A Loadrite kukáskocsi-mérleg könnyen érthető, könnyen használható, és bármely fedélzeti számítógéphez csatlakoztatható. A Loadrite képernyője nem zsúfolt, és csak szükség esetén továbbítja a lényeges információkat a kezelőnek. Ez lehetővé teszi a kezelő számára, hogy szükségtelen figyelemelvonás nélkül arra koncentráljon, amit a legjobban tud: a szemétszállításra. A horgos, a hátsó és az első emelésű mérleg ugyanazt a felhasználói felületet használja. Ez az előny csökkenti a több teherautót vezető kezelők képzésének szükségességét az E2750 használatáról.

Nincs több túlterhelés

A szabályozási környezet, ahol a közbiztonság és a közfelelősség aggodalmak hátterében állnak a túlterhelési előírások fokozott érvényesülése irányába mutató tendencia szintén szerepet játszik. A túlterhelés elkerülése érdekében az egyes tárolóedények nettó tömege hozzáadható az összesített futásteljesítményhez, így a vezető figyelemmel kísérheti a teherautó összsúlyát. A teherautó súlyának jogképessége alatt tartása szintén hozzájárul a karbantartási költségek minimalizálásához.

Technológia

Az E2750 LR970 helyzetérzékelőket használ az emelőkar helyzetének folyamatos jelentésére, így biztosítva az optimális pontosságot. Az LR970 érzékelő méri a dőlésszöget , a gyorsulást és a forgási sebességet. Az emelőben lévő mérőcellák mérik a kukák tömegét emeléskor és leengedésükkor.

Telefon

Értékesítés:
Rónay László
+36 70/597 1484

Info:
+36 23/951-852

Címünk

2072, Zsámbék,
Etyeki utca 25.

Email

Értékesítés:
[email protected]

Info:
[email protected]

Vegye fel velünk a kapcsolatot!