Loadrite X-2350 KOTRÓMÉRLEG

Speciálisan kotrókra tervezett és gyártott LOADRITE kanálmérleg rendszer széleskörű felhasználási lehetőségeket nyújt.

A világ vezető rakodómérleg gyártója által készített, X-WEIGH ötvözi a megbízható működést a könnyű használhatósággal.
A kotrómérleg kivételes mérési pontossága az  MDC (Multi-dimensional Compensation többdimenziós kompenzáció) technológiának köszönhető.
A LOADRITE X-WEIGH fedélzeti mérleg CAN-BUS 3D szenzorjai segítségével pontosan mér egyenetlen felületen is, karpozíció és emelési sebességre való tekintet nélkül. 

A kotrómérleg használata növeli a termelékenységet, költsége gyorsan megtérül azáltal ,hogy növelhető a teherautók kihasználtsága a bírságok elkerülése mellett. Kezelése rendkívül felhasználóbarát, a rakodási folyamat megszakítása nélkül valósít meg pontos mérést. Nem kell megállítani a gémet vagy a kanálszárat bizonyos pozíciókban, mint azt egyes kevésbé korszerű kanálmérlegek esetében, melyek a szögjeladóikat csupán a kanálszár pozíciójának behatárolása és minimális kompenzációra használják!

Fontos kiemelni a mérési zóna magasságának állítási lehetőségét, melynek segítségével elkerülhetők a felesleges gémmozdulatok, így depó tetejéről vagy talajszintről rakodva is mérhetünk.

Az új opcionális kanálszenzor segítségével a kanál dőlésszögét is méri, így mérési pontossága  1 -1,5%.

A mérési eredmények automatikusan összegződnek, majd a rakodás végén egyetlen gombnyomásra kitörölhető az összesítés, amiről mérlegjegy is nyomtatható, INSIGHTHQ bányamenedzsment rendszerbe integrálható.

Loadrite X-Weigh2350 3D kotrómérleg ismétlési pontossága különböző kanálszár pozíciókban Komatsu HYBRID kotrógépen

Jellemzők

f

Szabad mozgás mérés közben

1-1,5%-os pontosság

Nagy felbontású grafikus kijelző

g

Állítható mérési magasság

o

Megnövelt adatbázis kapacitás

MDCTM mérési technológia

LOADRITE bizalom

A LOADRITE mérlegeket évente több ezer gépre telepítették szakképzett szerelők. A helyi LOADRITE márkakereskedő telepíti, kalibrálja és oktatja Önt a mérleg használatáról.

Információ menedzsment

Az X2350 könnyen kezelheti az információkezelést online vagy off-line jelentéskészítési lehetőségekkel, beleértve az InsightHQ-t is, így az adatokat számítógépen vagy mobileszközön keresztül is elérheti. Válasszon egy fülkébe szerelt nyomtatót, nyers adat exportálást vagy egy előre formázott / egyéni jelentést!

Szabad mozgás

Minden LOADRITE kotrómérleg lehetővé teszi az állítható súlymérési zónát, amely lehetővé teszi a szabad mozgást talajszinten vagy depó tetejéről. Olyan dinamikus mérlegelési alkalmazásoknál, amelyeknek nem kell mérni forgás közben, válassza a 2D rendszert. Ha a gépkezelő teljes szabad mozgást kíván, válassza az X2350-3D-t. Az X2350-3D kompenzálja a lejtést és a forgást, valamint az opcionális kanálszöget.

Telefon

Értékesítés:
Rónay László
+36 70/597 1484

Info:
+36 23/951-852

Címünk

2072, Zsámbék,
Etyeki utca 25.

Email

Értékesítés:
[email protected]

Info:
[email protected]

Vegye fel velünk a kapcsolatot!