L-3180 “okosmérleg”

LOADRITE L3180 okosmérleg homlokrakodó gépekhez

Amikor nagy a bányaforgalom és az ügyfelek teherautói várakoznak, gyorsabban kell rakodni a pontosság és precizitás veszélyeztetése nélkül. Az új L3180 “okosmérleg” igazodik ehhez az igénybevételhez a durva terepen történő, mozgás közbeni méréshez, így a kezdő és a képzett gépkezelők is nagyobb pontossággal, precizitással és sebességgel végezhetik munkájukat.

Mi az okosmérleg?

Az okosmérleg a következő generációs fedélzeti mérleg, amely intelligens programot használ a pontosabb, precízebb és gyorsabb rakodás érdekében. Ezenkívül gépeket és további mérlegeket is összekapcsol a rakodási adatok gyűjtésére és szinkronizálására.

Jellemzők

N

Legújabb mérési technológia

N

Csatlakoztatott kapcsolat, beleértve a beépített USB-t,WiFi-t és a GPS-t

N

A legjobb interaktivitás és felület

N

Az InsightHQ rendszerhez fejlesztve

N

Teljes szögkompenzációs mérés (IMU)

N

Opcionális nyomtató

eTickets - eMérlegjegyek

Az eTickets a mérlegjegyet e-mailen küldi, csökkentve annak szükségességét, hogy a tehergépkocsivezetők a rakodás közben kiszálljanak  a fülkéből, így gyorsabban elhagyhatják a bányát . Az eTickets a pontos és átlátható rakodási  információit elküldheti az ügyfél e-mail címére is közvetlenül.

Okosabb mérlegelés

Az L3180 pontosabb mérést tesz lehetővé változó körülmények között, beleértve a nehéz terepet, a gépkezelési technikát és a mozgás közbeni mérést.  A rendszer digitális CAN-busz szenzorokat is alkalmaz a  talajszint-kompenzációhoz.

Okosabb felület

Az L3180 már rendelkezik egy 5,7 hüvelykes érintőképernyős kijelzővel, amely kétszer akkora, mint az előző generációs mérlegé. A színes grafika, a letisztult tervezés és az új érintőképernyő gyorsabb menürendszert és kezelést tesz lehetővé. Az új rakodási információk, beleértve az ügyfeleket és a termékeket minden egyes rakodáshoz, testre szabhatóak az egyes kezelői felületen, hogy megfeleljenek a munkafolyamatnak, és megkönnyítsék a megfelelő információk megtekintését a maximális termelékenység érdekében.

Okosabb adatkezelés

Az L3180 most már a rakodógép rakodási teljesítményét (tonna / óra, tonna, kamionszám) kínálja a kezelőknek a teljesítmény monitorozása és a napi célok elérése érdekében. A Trimble InsightHQ kőfejtő riportjának használatakor a portál személyzete elérheti az oldal termelését és az gépkezelői teljesítmény KPI-kat  asztali vagy mobileszközökön. Az adatokat a szám- vagy grafikus formátumokban mutatják be, beleértve egy új terhelési teljesítmény-hőtérképet, amelyet beépített GPS szolgáltat. A Trimble biztosítja az adatok biztonságát a helyi adatok gyorsítótárazásával, majd az InsightHQ segítségével.

Árajánlathoz vegye fel velünk a kapcsolatot

Részletesebb információt is kérhet a termékről, esetleg további képeket. A lehető leghatékonyabb együttműködés érdekében írjon nekünk üzenetet.

Küldjön üzenetet

Kapcsolat

Értékesítés:

Rónay László

+36 70/597 1484 

sales@digitas.hu

Info: +36 23/951-852

info@digitas.hu

Címünk

2072, Zsámbék,
Etyeki utca 25.

Vegye fel velünk a kapcsolatot