LOADRITE LR-360 KIADÁSI RENDSZER

A LOADRITE 360 a kő és kavicsbányák számára nyújt megoldást, amely átfogóan javíthatja a termelés működését és megkönnyíti a teljesítménymérés metrikus követését, a munkaadatok automatizálását valós idejű 360 ° -os  láthatóság mellett.

Az LR360 összekapcsolja a rakodógépet és a mérlegházat, hogy adatmegosztást biztosítson a rakodási munkáknak, amelyek nagyobb hatékonyságot, jobb láthatóságot és nagyobb termékértékesítést eredményeznek.

Jellemzők

POS rendszer és a fülke automatikus kapcsolata

A kétirányú automatizált kommunikáció  a mérlegház igényelt rakodási munkáit mutatja a rakodógépfülke belsejében, a rakodási  adatok pedig közvetlenül a mérlegház POS rendszerébe kerülnek. Ez csökkenti a kettős adatkezelési feladatokat és az adatbeviteli hibákat mind a gépkezelőnél, mind a mérlegháznál. A képernyőn megjelenő pontos adatok csökkentik a hibásan felhalmozódó verbális kommunikációt, és több időt biztosít a rakodáshoz.

InsightHQ kapcsolat

Az LR360 teljesítményjelentések  több vagy egy rakodóra, a tehergépjármű-rakodási tevékenységekre és a gépkezelői hatékonyságára fordított tényleges időtartamot, a személyzet képzési igényeit emeli ki.

Tehergépkocsi valós tárasúlyának betöltése

A teherautó és a hasznos teher mérése háromszor történik az egyes rakományok esetében: a hídmérlegre történő megérkezéskor, a rakodómérleggel a rakodáskor,és az össztömeg mérésekor a bányából való induláskor. A valós tárasúly ismerete maximalizálja a tonnatartalmat és optimalizálja a tehergépkocsi-kihasználtságot az ügyfél számára, és maximalizálja a termék értékesítését a bányában.

Valós idejű rakodási lista

Az LR360-as fülke kijelzője egyértelműen bemutatja a rakodási feladatok listáját a prioritás és a tehergépjármű rendszáma szerint. Azáltal, hogy egyszerű, releváns és szervezett munkaadatokat nyújt az gépkezelőnek, segít a teherautók gyorsabb kiszolgálásában. A lista továbbá jobban érthetővé teszi a rakodási feladatokat, csökkenti a szóbeli kommunikációt és a hibákat, ami csökkenti a várakozási időt és a boldogabb ügyfeleket eredményez.

Telefon

Értékesítés:
Rónay László
+36 70/597 1484

Info:
+36 23/951-852

Címünk

2072, Zsámbék,
Etyeki utca 25.

Email

Értékesítés:
[email protected]

Info:
[email protected]

Vegye fel velünk a kapcsolatot!