C-2850 SZALAGMÉRLEG

Növelje a jövedelmezőséget, és kövesse nyomon a kőtörés teljesítményét, a termelést és a raktárkészletet a Trimble LOADRITE mobil szállítószalag mérlegekkel.

A LOADRITE C-2850 szalagmérleg kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy pontos mérést biztosítson mobil törőgépeken és osztályozókon . A C-2850 mérleg nem a hagyományos szállítószalag mérlegeken alapul. Kifejezetten mobil törőgépekhez tervezték, így egyedülálló jellemzőkkel rendelkezik, mint például a masszív műszerház, közvetlen jelentések küldése e-mailben rádió modem segítségével, a különböző görgőkialakításon történő mérés és személyre szabott jelentések készítése.

A LOADRITE mobil szalagmérlegek lehetővé teszik a létesítmény üzemeltetőinek és vezetőknek, hogy hatékonyan mérjék a tényleges termelést az osztályzókon és törőkön, kövessék a végtermék készleteket, elemezzék az üzem és a gép leállását, és figyelemmel kísérjék a tehergépjárművek, a kikötői és a vasúti rakodási adatait.

A C-sorozatú rendszer a LOADRITE több mint 30 éves iparágvezető mérlegelési tapasztalatát ötvözi, a szállítószalag mérlegek legújabb technológiájával. Az eredmény egy megbízható, pontos és megfizethető szállítószalag-mérleg, amelyet kifejezetten a mobil gépeken történő pontos tömegmérés kihívásainak kezelésére terveztek.

Jellemzők

Hatékony jelentés

Az egyszerűen olvasható jelentések olyan korszerű üzemeltetési ismereteket nyújtanak, amelyek korábban csak a költségcsökkentő jelentési csomagokkal rendelkező automatizált üzemek számára álltak rendelkezésre ? habár ezek a rendszerek is igényelnek pontos munkavégzést. Válasszon az előre formázott jelentések egy sorából a munkafolyamat alapján. Az egyszerű táblázatok és grafikonok bemutatják a műveletek teljesítményét és a berendezések elérhetőségét. Az InsightHQ jelentések a hasonló PLC vagy SCADA alapú jelentési rendszerek költségeinek töredékét jelentik.

Mobil törés és osztályzás

A LOADRITE szalagmérlegek lehetővé teszik mobil törőgépeken történő mérést és kezelést, mint eddig soha. A C-2850 gyorsan felújítható, könnyen kalibrálható és könnyen karbantartható.

Az egyszerűen olvasható nyomtatott összesítő, az e-mailes jelentések vagy informatív web alapú beszámolókkal kombinálva biztosítja Önt, hogy tudja, hogyan dolgozik törőgépe valójában. Segít a törési feladatok tervezésében , a munkák vállalásában és visszacsatolást ad a hatékony üzemeltetésről.

Telefon

Értékesítés:
Rónay László
+36 70/597 1484

Info:
+36 23/951-852

Címünk

2072, Zsámbék,
Etyeki utca 25.

Email

Értékesítés:
[email protected]

Info:
[email protected]

Vegye fel velünk a kapcsolatot!