C-2880 SZALAGMÉRLEG

Növelje működésének jövedelmezőségét, és kövesse nyomon a termelést, a teljesítményt, és a raktárkészletet a Trimble LOADRITE  szállítószalag mérlegekkel.

A LOADRITE C-2880 szalagmérleg rendszer 4 szállítószalag szállítási mennyiségének mérésére képes, így elsősorban fix telepítésű szalagokhoz, osztályozó berendezésekhez ajánljuk.

A LOADRITE szalagmérlegek a létesítmény üzemeltetőinek és vezetőknek számos hatékony eszközzel segítenek a tényleges termelés méréséről az osztályzókon és a törőgépeken, a késztermékek készletének nyomon követéséről, az üzem és a gép leállásának vizsgálatáról, valamint a teherautók, a kikötők és a vasúti és további szállítószalag mérlegek ellenőrzéséről az INSIGHT HQ rendeszerén belül.

A C-sorozatú rendszer a LOADRITE a több mint 30 éves iparágvezető mérlegelési eredményét ötvözi a szállítószalag mérlegek legújabb technológiájával. Az eredmény egy megbízható, pontos és megfizethető szalagmérleg, amelyet kifejezetten a pontos tömegmérés kihívásainak kezelésére terveztek.

Jellemzők

Hatékony jelentés

Az egyszerűen olvasható jelentések olyan korszerű üzemeltetési ismereteket nyújtanak, amelyek korábban csak a költségcsökkentő jelentési csomagokkal rendelkező automatizált üzemek számára álltak rendelkezésre ? habár ezek a rendszerek is igényelnek pontos munkavégzést. Válasszon az előre formázott jelentések egy sorából a munkafolyamat alapján. Az egyszerű táblázatok és grafikonok bemutatják a műveletek teljesítményét és a berendezések elérhetőségét. Az InsightHQ jelentések a hasonló PLC vagy SCADA alapú jelentési rendszerek költségeinek töredékét jelentik.

Egyszalagos megoldások

 A LOADRITE szalagmérlegek egyikét helyezze el az elsődleges főszalagra, és nézze meg a szállítási mennyiséget, a teljes szállított össztömeget, az átlagos tonna / óra mutatót, az üres vagy részben megrakott futási időt, az indítási időt és a leállási időt, valamint az első terhelést és az utolsó terhelési időpontot . Ezen túlmenően a osztályzószalagok mérlegeinek elhelyezése lehetővé teszi a legfontosabb termékek leltárának nyomon követését, valamint a hulladék- és szivárgási pontok azonosítását.

Teljes üzemgazdálkodás

Amikor az egész műveletet nyomon követi, látható minden szűk keresztmetszet, minden egyes termék nyomon követése, és pontosan tudja hogy az üzemének melyik része mit csinál. A súly, az állásidő és több szalag teljesítményének együttes mérése a LOADRITE C2880 segítségével lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse az aktuális optimális üzemmódot, amikor a termelést tervezi az értékesítési előrejelzések teljesítése érdekében.

Telefon

Értékesítés:
Rónay László
+36 70/597 1484

Info:
+36 23/951-852

Címünk

2072, Zsámbék,
Etyeki utca 25.

Email

Értékesítés:
[email protected]

Info:
[email protected]

Vegye fel velünk a kapcsolatot!