Hulladékgazdálkodás

A hulladékipar átalakítása
A hulladékiparban az üzleti jövedelmezőséget a működési költségek minimalizálása és az erőforrás-hatékonyság maximalizálása határozza meg. A biztonság és az ipari megfelelés szintén kritikus elem. A Loadrite segíthet abban, hogy a hulladékgyűjtési és ártalmatlanítási folyamatok optimalizálva legyenek a siker érdekében.

1979-ben fejlesztették ki a legelső Loadrite kerekes rakodó mérleget, hogy optimalizálja a rakodó teherautókat a hulladékátrakó állomásokon. Az első rendszer óta a Loadrite kerekes rakodómérlegek, az első emelésű szemeteskocsi-mérlegek, a hátsó emelésű szemeteskocsi-mérlegek, a horgos emelőmérlegek és a jelentéskészítési megoldások ezrei segítettek az Önhöz hasonló ügyfeleknek a hulladékgazdálkodási tevékenységük fejlesztésében.

A Loadrite kerekes rakodómérlegeket számos hulladékkezelő létesítményben használják a kamionrakomány maximalizálására, az égetőket a feldolgozott tonnák nyomon követésére, a hulladéklerakók pedig a telephelyre szállított tonnák nyomon követésére. 1%-on belüli pontosság A Loadrite kerekes rakodómérlegek pontos nyomon követést és jelentéskészítést tesznek lehetővé, ha a termelékenység jelentési szoftverrel párosítják.
A Loadrite szállítószalagos mérlegei pontosan nyomon követhetik az anyagáramlást az újrahasznosító és hulladékválogató létesítményekben. A különféle súlyok és szalagsebesség nyomon követésére szolgáló lehetőségek széles választékával a Loadrite szállítószalagmérlegek pontos, megbízható adatokat biztosítanak a létesítmény kezeléséhez.
A szemétszállító mérlegek ugyanolyan tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak, mint az összes Loadrite rendszer. Könnyen használható, a fejlett jelentéskészítés betekintést nyújt a teherautó rakományaira, a rekeszenkénti tömegre, a vásárlónkénti tonnára és egyebekre.
Lépjen kapcsolatba a helyi Loadrite forgalmazóval, hogy megtudja, hogyan tudnak Önnek segíteni.

Hulladékátrakó állomások
A hulladékátrakó állomások egyre gyakoribb módja annak, hogy optimalizálja a hulladékgyűjtést a hulladéklerakókba. Miért nem optimalizálja az átrakó állomást?
A Loadrite elkötelezett a hulladékszállítási üzletág optimalizálása és fejlesztése mellett. Világszerte több ezer hulladékátrakó állomás használja kerekes rakodómérlegeinket, csökkentve ezzel a teherautók telephelyén töltött idejét, és növelve az óránként átvitt tonnát.

Használja a bejövő földmérlegét a kimenő teherautók lemérésére? A Loadrite kerekes rakodómérlegek vagy kotrómérlegek szükségtelenné teszik a kimenő átrakodó teherautók használatát a bejövő teherautó-mérleg lekötéséhez. A gumikerekes rakodómérleg vagy a kotrómérleg használata a teherautó rakodásához biztosítja, hogy teherautója optimálisan legyen megrakva a rakodás során.

Adjon hozzá jelentéskészítő szoftvert a Loadrite-hoz, és nyomon követheti, hogy hány tonna, úti cél, teherautónkénti tonna és egyéb adatok optimalizálják vállalkozását. A hulladékátrakó állomás hatékonyságának nyomon követéséhez szükséges adatok kéznél vannak.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és megbeszéljük, hogyan segíthetünk vállalkozásának.

Gyűjtemény
A szilárd hulladék begyűjtése nem egyszerű vállalkozás. Versenynyomással kell szembenéznie, hogy hatékonyabb legyen. A munkaerő, a szemétlerakás és a szállítás költségei magasabbak, mint valaha. Ha nagyobb hangsúlyt fektet a csökkentésre és az újrahasznosításra, vállalkozása bonyolultabbá válik, mint valaha. Tudja az egy vásárlóra jutó nyereséget?
Azért vagyunk itt, hogy segítsünk vállalkozása menedzselésében, nyereségének növelésében és ügyfelei elégedettségének növelésében.

A te dolgod
A Loadrite megoldások segítenek optimalizálni vállalkozását. A Loadrite szemétszállító mérlegek lehetővé teszik, hogy nyomon követhesse minden szemetes súlyát, így olyan adatok állnak rendelkezésére, amelyekkel vállalkozását új magasságokba emelheti. Mindezt úgy, hogy minden kamionrakományt maximalizálunk. A Loadrite jelentéskészítő szoftverrel párosítva nyomon követheti az ügyfelek által termelt tonna hulladék mennyiségét, lehetővé téve az ügyfélenkénti költség pontos becslését.

A közlekedési szabályozás, a közbiztonság és a baleseti felelősség valóság. Miért kockáztatja a megnövekedett bírságokat és a határérték nélküli baleseti költségeket? A Loadrite elülső emelőmérlegek használata lehetővé teszi a törvényes határértékig történő terhelést, elkerülheti a túlterhelési bírságot, és megmutatja a biztonság iránti elkötelezettségét.

Az Ön ügyfelei
Az ügyfelek elégedettsége kulcsfontosságú az üzletben. Képzelje el, ha nyomon követhetne és jelenthetne minden kukát, minden tonnát, és ezeket az adatokat átadhatná ügyfeleinek. Ezek az adatok segíthetnek előre jelezni a hulladéktermelést a hatékonyabb begyűjtés érdekében, valamint nyomon követhetik a hulladékcsökkentési és újrahasznosítási erőfeszítéseket. Ügyfelei értékelni fogják, ha segít csökkenteni környezeti lábnyomukat.

Kapcsolódó termékek

LOADRITE L-2180 RAKODÓMÉRLEG

LOADRITE L-3180 OKOSMÉRLEG

LOADRITE L-2150 RAKODÓMÉRLEG

LOADRITE FORCE KANÁLMÉRLEG

LOADRITE X-2350 KOTRÓMÉRLEG

INSIGHT HQ

E2750 HÁTSÓ EMELÉSŰ HULLADÉKSZÁLLÍTÓ AUTÓKRA SZERELHETŐ MÉRLEG

Telefon

Értékesítés:
Rónay László
+36 70/597 1484

Info:
+36 23/951-852

Címünk

2072, Zsámbék,
Etyeki utca 25.

Email

Értékesítés:
[email protected]

Info:
[email protected]

Vegye fel velünk a kapcsolatot!