Rakodómérlegek teleszkópos rakodókhoz

A teleszkópos rakodómérlegek sajátossága a hidraulikus kanálszintezés.

Méréstechnikai szempontból egy általános homlokrakodóra fejlesztett mérleg nem képes megfelelő pontosságot biztosítani ezen gépeken.

A Digitas saját fejlesztésű kiegészítő mérőelektronikájával, valamint a szintezőkörbe épített extra nyomásadókkal, bármely Loadrite rakodómérleg pontos súlymérést tesz lehetővé.

Kiemelkedő a felhasználás a Rotary gémjeladóval szerelt Loadrite mérlegekkel, mert a különböző munkaeszközök különböző mérési magasságot igényelnek.(Terménykanál mérése lényegesen alacsonyabb emelési magasságon történik , mint pl. a bigbag zsákmozgató adapteré.)

A Liftmaster rakodómérleg az MCC technológia segítségével bármely teleszkópos rakodógéphez használható. A mérleg kompenzálja a kanálszintező rendszer által keltett nyomáskülönbségekből adódó mérési hibát.  Egyszerű működésű, kis méretű, kompakt, alacsony árfekvésű dinamikus rakodómérleg.

Alapszintű adatkezeléssel(15 termék, napi, havi jelentés) valamint a teleszkópos rakodógépekhez alkalmazható szoftverrel.

Jellemzők

N

1%-os pontosság

N

MCC(Multi Cylinder Compensation) mérési technológia

N

teljesen dinamikus mérés

N

Egyszerű kezelés

N

Opcionális nyomtató

N

Grafikus kijelző

Árajánlathoz vegye fel velünk a kapcsolatot

Részletesebb információt is kérhet a termékről, esetleg további képeket. A lehető leghatékonyabb együttműködés érdekében írjon nekünk üzenetet.

Küldjön üzenetet

Kapcsolat

Értékesítés:

Rónay László

+36 70/597 1484 

sales@digitas.hu

Info: +36 23/951-852

info@digitas.hu

Címünk

2072, Zsámbék,
Etyeki utca 25.

Vegye fel velünk a kapcsolatot