X-2350 kotrómérleg

Speciálisan kotrókra tervezett és gyártott LOADRITE kanálmérleg rendszer széleskörű felhasználási lehetőségeket nyújt.

A világ vezető rakodómérleg gyártója által készített, X-WEIGH™ ötvözi a megbízható működést a könnyű használhatósággal. 
A kotrómérleg kivételes mérési pontossága az  MDC™ (Multi-dimensional Compensation –többdimenziós kompenzáció) technológiának köszönhető. 
A LOADRITE® X-WEIGH™ fedélzeti mérleg CAN-BUS 3D szenzorjai segítségével pontosan mér egyenetlen felületen is, karpozíció és emelési sebességre való tekintet nélkül. 

A kotrómérleg használata növeli a termelékenységet, költsége gyorsan megtérül azáltal ,hogy növelhető a teherautók kihasználtsága a bírságok elkerülése mellett. Kezelése rendkívül felhasználóbarát, a rakodási folyamat megszakítása nélkül valósít meg pontos mérést. Nem kell megállítani a gémet vagy a kanálszárat bizonyos pozíciókban, mint azt egyes kevésbé korszerű kanálmérlegek esetében, melyek a szögjeladóikat csupán a kanálszár pozíciójának behatárolása és minimális kompenzációra használják!

Fontos kiemelni a mérési zóna magasságának állítási lehetőségét, melynek segítségével elkerülhetők a felesleges gémmozdulatok, így depó tetejéről vagy talajszintről rakodva is mérhetünk.

Az új opcionális kanálszenzor segítségével a kanál dőlésszögét is méri, így mérési pontossága  1 -1,5%.

A mérési eredmények automatikusan összegződnek, majd a rakodás végén egyetlen gombnyomásra kitörölhető az összesítés, amiről mérlegjegy is nyomtatható.

Jellemzők

N

Szabad mozgás mérés közben

N

1-1,5%-os pontosság

N

Nagyfelbontású grafikus kijelző

N

Állítható mérési magasság

N

Megnövelt adatbázis kapacitás

N

MDCtm mérési technológia

LOADRITE bizalom

A LOADRITE mérlegeket évente több ezer gépre telepítették szakképzett szerelők. A helyi LOADRITE márkakereskedő telepíti, kalibrálja és oktatja Önt a mérleg használatáról. 

Információ menedzsment

Az X2350 könnyen kezelheti az információkezelést online vagy off-line jelentéskészítési lehetőségekkel, beleértve az InsightHQ-t is, így az adatokat számítógépen vagy mobileszközön keresztül is elérheti. Válasszon egy fülkébe szerelt nyomtatót, nyers adat exportálást vagy egy előre formázott / egyéni jelentést!

Szabad mozgás

Minden LOADRITE kotrómérleg lehetővé teszi az állítható súlymérési zónát, amely lehetővé teszi a szabad mozgást talajszinten vagy depó tetejéről. Olyan dinamikus mérlegelési alkalmazásoknál, amelyeknek nem kell mérni forgás közben, válassza a 2D rendszert. Ha a gépkezelő teljes szabad mozgást kíván, válassza az X2350-3D-t. Az X2350-3D kompenzálja a lejtést és a forgást, valamint az opcionális kanálszöget.

Árajánlathoz vegye fel velünk a kapcsolatot

Részletesebb információt is kérhet a termékről, esetleg további képeket. A lehető leghatékonyabb együttműködés érdekében írjon nekünk üzenetet.

Küldjön üzenetet

Hasonló termékek

Kapcsolat

Értékesítés:

Rónay László

+36 70/597 1484 

sales@digitas.hu

Info: +36 23/951-852

info@digitas.hu

Címünk

2072, Zsámbék,
Etyeki utca 25.

Vegye fel velünk a kapcsolatot