Bányászat

Pontosan méri a tonnákat óránként és a tonnánkénti költséget?
Vegye át az irányítást a működési javulás felett a legfontosabb mutatók pontos mérésével, a Loadrite mérlegekkel.

A Loadrite™ biztosítja azokat a bevált, megbízható rendszereket, amelyekre szüksége van bányászati ​​tevékenysége legfontosabb információinak nyomon követéséhez. Kerekes rakodómérlegeink, LHD-mérlegeink, kotrómérlegeink és szállítószalag-mérlegeink biztosítják kezelői számára a termelés maximalizálásához szükséges eszközöket és a teljesítmény méréséhez szükséges adatokat.

A Loadrite segítségével optimalizálhatja a hasznos terhet, hogy maximalizálja a termelékenységet magas nyersanyagárak esetén, és az optimális rakományra, hogy maximalizálja a tonnánkénti költséget alacsony áruárak esetén.

A Loadrite™ a teljes földalatti vagy külszíni bányát fedezi:

  • Kerekes rakodó, exkavátor és LHD mérlegek a homlokzaton vagy a gödörben, amelyek segítik a teherautók berakodását és az áteresztőképesség ellenőrzését.
  • Szállítószalag mérlegek minden zúzó, szita, mosó üzem és végtermék szalag előtt és után, hogy segítsenek azonosítani a szűk keresztmetszeteket és nyomon követni a tonnákat óránként az üzemben.
  • Szállítószalag-mérlegek és kerekes rakodómérlegek, amelyek segítenek a közúti teherautók, vasúti kocsik és hajók/bárkák berakodásában a végső kirakodás során.
  • Biztonságosan kerülje el a teherautók túlterhelését, a tőkeberendezések túlterhelését és a gép képességeit meghaladó munkát.

Több mint 30 éve fejlesztünk megoldásokat az Ön vállalkozása számára, a Loadrite™ termékek és gyárilag képzett forgalmazóink támogatják Önt. Lépjen kapcsolatba Loadrite™ forgalmazójával még ma, hogy megtudja, hogyan segíthetünk Önnek.

Kapcsolódó termékek

LOADRITE L-2180 RAKODÓMÉRLEG

LOADRITE L-3180 OKOSMÉRLEG

LOADRITE L-2150 RAKODÓMÉRLEG

H-2250 DÖMPER MONITOR

C-2850 SZALAGMÉRLEG

C-2880 SZALAGMÉRLEG

Telefon

Értékesítés:
Rónay László
+36 70/597 1484

Info:
+36 23/951-852

Címünk

2072, Zsámbék,
Etyeki utca 25.

Email

Értékesítés:
[email protected]

Info:
[email protected]

Vegye fel velünk a kapcsolatot!