INSIGHT HQ bányamenedzsment

Az InsightHQ böngészőből, vagy mobil eszközről elérhető bányamenedzsment felület. Közel valós idejű termelékenység követés, rendelkezésre állás, és teljesítmény mutatók, valamint a fejtés, feldolgozás és kiadás jelentéseit mutatja.

Az InsightHQ átláthatóvá teszi az igényekre való gyors reagálást, a termelés optimalizálását, a készletezést, és a teljesítményt valós időben.

Ezzel azonnali hozzáférést kap a kezébe egy valós idejű jelentéshez bármelyik ügyfélről, termékről, vagy akár az egyik gépről. Az adatok időbeli változásának nyomonkövetéséhez jelentések állíthatók be műszakonként, naponként, havonként, illetve évenként.

Most a Loadrite-al azonnal reagálhat a problémákra, és nyomon követheti annak változását a műszak alatt, akár az irodájából is, nincs szükség a helyszíni jelelétre.

Jellemzők

Kompatibilitás bármely webböngészővel. Nincs önálló szoftver, amelyet telepíteni kéne, így nem jelent biztonsági rést a rendszerben

~

Biztonságos, pontos és megbízható. Az adatok szűretlenek, jelszóval védettek, titkosítottak, 99% -os üzemidővel.

Távoli, vagy helyszíni hozzáférés. Tekintse meg a bánya állapotát, bárhol a világon

A valós idejű adatok láthatósága miatt, nincs több várakozás a jelentésekre.

Gépállomány-gazdálkodás

Tekintse meg a rakodógépét, a kotrógépét, szalagmérlegeit és a dömper adatait, hogy nyomon kövesse a mobil és a telepített berendezések hatékonyságát, helyét, termelési idejét és termelési teljesítményét.

Pillanatkép

Az összes termelékenységi és teljesítményadat elérhetővé válik mobileszközén. Testreszabhatja a kőfejtő műveletekhez, és gépekhez igazodva. A pillanatfelvétel hatékony eszköz a friss adatokhoz való hozzájutáshoz, és a műszak alatti azonnali reagáláshoz.

Adatkezelés

Az InsightHQ egy egyszerű adatforrás az ?Online bányája? számára, amelynek segítségével egyszerűen megtekintheti és rendszerezheti adatait. Az InsightHQ akár közvetlenül a LOADRITE mérlegek által küldött nyers adatokat is megjelenítheti. Az InsightHQ képes szinkronizálni az adatlistákat a LOADRITE mérlegekkel, így egyetlen adatforrást tarthat fenn az adatkezelés és az egységesítés növelése érdekében. Az InsightHQ web böngészőn keresztül történő elérésével többszintű hozzáférést biztosíthat az ügyfelekkel vagy az alkalmazottakkal. Nincs szükség szoftver telepítésére.

Területi- és termékmenedzsment

Kövesse a termelését a ?gödörtől?, egészen a készletekig. Ahogy halad a kotrókon keresztül a szalagokra, törőkre, melyek állásideje tervezhetővé válik a költségek csökkentése érdekében. 

Az InsightHQ megkönnyíti a termelési idő, a késedelmek és a termelés megértését, lehetővé teszi a célok meghatározását, és élő betekintést nyújt a bánya teljesítményébe, bármely termelési fázisban.

Telefon

Értékesítés:
Rónay László
+36 70/597 1484

Info:
+36 23/951-852

Címünk

2072, Zsámbék,
Etyeki utca 25.

Email

Értékesítés:
[email protected]

Info:
[email protected]

Vegye fel velünk a kapcsolatot!